Blogi

Tervetuloa blogiini!

14.01.2022

Täältä löydät minun, Vantunmäen Ratsutilan yrittäjän Emmi Lintusen ajatuksia ja mietteitä ratsastuksesta ja hevosista, kilparatsastamisesta, ratsastuskoulun elämästä ja valmentamisesta. Toivon pystyväni antamaan teille vinkkejä ja inspiraatiota, kuin myös vertaistukea kaikille heppaharrastajille, kollegoille ja alalla toimiville tahoille. Toivon myös, että kerrotte minulle rohkeasti ajatuksistanne ja jaatte kokemuksianne kanssani. Jokaiselta voi oppia jotakin, erilaisuus on maailman rikkaus.

Haluan edistää omalta osaltani ratsastajien, harrastajien, kuin alalla toimivienkin hyvinvointia. Hyvinvoiva ihminen voi saavuttaa hyvinvoivan hevosen. Kaikki lähtee meistä itsestämme. Hevonen ymmärtää meitä paremmin, kun me ymmärrämme ensin itse itseämme. Liian usein hevosten kanssa jauhetaan pitkään jotain samaa ja kun kehitystä ei tapahdu, pahimmillaan syytetään vain hevosta. Toivonkin herättäväni ajatuksia ja fiiliksiä meidän hevosihmisten fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, lisäämään ymmärrystä niistä ja olemaan tukena. Jos sinä voit hyvin, voi hevosesikin takuulla paremmin. Hevoset tarvitsevat tasapainoa ja selkeyttä. Pystytkö sinä tarjoamaan niitä heille?

Toivon myös avartavani omaa näkemystä ja kehittyväni koko ajan työssäni. Hevoset ovat parhaita työkavereita mitä voi toivoa, jokainen on niin erilainen ja jokainen opettaa jotain uutta. Toimiessamme heidän kanssaan, tarvitaan hyvää itsetuntemusta ja ymmärrystä. Täytyy pystyä keskittymään täysin ja nollaamaan ajatukset, viestittää heille asioita elein ja tuntemuksin. Tässä lajissa emme ole koskaan täysin valmiita, opimme joka päivä jotain uutta. Yhteys hevoseen on hienoin asia, mitä me heppailijat voimme saavuttaa. Kun yhteys hevoseen löytyy, voidaan päästä niiden kanssa pitkälle.

Autetaan ja tuetaan toinen toisiamme. Yhdessä olemme enemmän.

Emmi <3

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *